Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2014 20:27 - Да върнем лагерите !!!
Автор: learningtogether Категория: Новини   
Прочетен: 2482 Коментари: 5 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Рекорден брой журналисти напускат bTV !

От БСП/ДПС изглежда назначиха нов директор на bTV, за да ги изгони всичките (непослушни или само заподозрени) след като Д. Цонев и Ц. Ризова направиха смешни гостите си Мая Манолова и Цветелин Йовчев. Аз мислех че само неграмотните кому. се аргументират по този начин, а то се оказа и че по върховете на партията са същите неграмотници, които не могат да мислят, да разсъждават, да разбират и преценят - само опорни точки зазубрят, независимо как изглеждат като ги защитават. Или само на мен ми изглеждаха като полуидиоти ?




Гласувай:
7



1. learningtogether - По-честните комунисти,
07.02.2014 20:58
По-честните комунисти от Монтана заявиха днес, че се завръщат най-мракобесните практики от историята на тази партия.
Прави са, съгласен съм!
Но се питам - докъде ли ще стигнат ?
цитирай
2. batogo - !!!:))) Поздрав!
08.02.2014 06:19
Успокой се, не само на теб ти изглеждат като полуидиоти. Те са си полуидиоти, а често прескачат и в пълната идиотия, заслепени от неистовия стремеж на цървула да стане трандафор и на некадърника да властва над кадърните, за да ги унижава. :)
Но силата на осъзнатия човешки дух скоро ще ги прати в забвение завинаги, защото те са просто сенки от миналото и нямат място в настоящето, още по малко в бъдещето. :)))
цитирай
3. learningtogether - Не, не съм съвсем спокоен, само затова ...
08.02.2014 10:21
"... защото те са просто сенки от миналото и нямат място в настоящето, още по малко в бъдещето."
Ще бъда спокоен, когато мнозинството от хората в България осъзнават и разбират това. Тогава човешкия дух ще е достатъчно силен, за да се разпорежда сам и с настоящето и с бъдещето си!
цитирай
4. ted1m - Журналисти!?
09.02.2014 18:32
Дали от незнание или целенасочено, но Д. Цонев ми падна много в очите с една негова реплика: “Добрият журналист е този, който умее да формира ПРАВИЛНОТО МИСЛЕНЕ у хората“.
цитирай
5. learningtogether - @4, Е, да ...
09.02.2014 18:56
Всеки трябва да прочете поне от три места, да поразмисли и тогава да си прави изводи. Не давам Д. Цонев за пример. И аз съм чувал спорни неща от него, но ... ще мине време, ще покаже.
НО ..., Цонев е имал смелостта, най-малкото като журналист, да не следва течението, да не поддаква, както казват, а в спора, и с въпросите да търси истината. Чрез умелите въпроси да покаже и на зрителя кой прав, кой крив. Просто бях ошашавен, че Йовчев на много въпроси не можа да даде никакъв смислен отговор - е, човек тогава е много лесно да прецени.

Сори за забавянето, тоа сайт ако го попитам колко прави 2 и 2, ще ми отговори вдругиден.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: learningtogether
Категория: Други
Прочетен: 87076
Постинги: 56
Коментари: 195
Гласове: 2719
Архив